Google+ Hangi Mevsimde Hangi Balık Yenir?: BALIK BURCU
İstediğiniz bir balığı her mevsim bulamayacağınız gibi, hepsinin tutulma mevsimi ve lezzetli oldukları zamanlar birbirinden farklıdır. Aylara göre balığı ne zaman yememiz gerektiğinin listesi işte bu sitede... Lütfen ay seçin:

BALIK BURCU

Duyarlı biri olmanız önemli!
Romantik ve duygusal Balık insanın karşına çıkarken, ciddiyetsiz ve asabi tavırlar sergilerseniz her şey baştan biter. Bu size ilk uyarımız olsun. Balıklar, çok naif ve anlayışlı kişilerdir. Sizi zorlayacak kaprisleri olmaz, sevginizin ve ilginizin yoğunluğu onlara yeter de artar bile. Ama bu hemen sizi rehavete sokmasın, “aa, çok kolaymış” deme gafletinde bulunmayın. Eğer bir ilişkide ilgi yoksa Balık burcu da yoktur! Su grubunun tüm niteliklerini içinde barındıran bu burcun insanları huzurun kollarında mutludur. Onu sarıp sarmalamanız, el üstünde tutmanız önemlidir.
Balıkların yönetici gezegeni Neptün, sis gezegeni olarak da adlandırılır; bazen gerçekleri saptırabilir, algıyı zorlaştırabilir. Saf biri gibi görülen Balıklar’ın gözleri aslında cin gibidir ama görmesini bilene tabii. Kolayca hayır dedikleri insan tipleri ise; ukala ukala takılan ve sürekli kendinden bahseden insanlardır. Fiziksel olarak onların hoşuna da gitseniz, eğer sürekli kendiniz övüyor ve gereksiz bir ego savaşına giriyorsanız üzgünüz, bu aşk başlamadan biter. Bu burcun insanları çok hassastır, kırıldıkları vakit tamir etmek oldukça zordur. Böyle durumlarda içlerine dönerler, sizi affetseler bile asla unutmazlar ve güvenleri sarsıldığı için bir zaman sonra aşklarından vazgeçerler.
Astrolog ZEYNEP TURAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder