Google+ Hangi Mevsimde Hangi Balık Yenir?: When Food Becomes Delicious Art
İstediğiniz bir balığı her mevsim bulamayacağınız gibi, hepsinin tutulma mevsimi ve lezzetli oldukları zamanlar birbirinden farklıdır. Aylara göre balığı ne zaman yememiz gerektiğinin listesi işte bu sitede... Lütfen ay seçin:

When Food Becomes Delicious Art

English Version: When Food Becomes Delicious Art - Sneak Peaks of what will be "The Best Cooking Book for 2015" The Golden Edition” of Chef. Gianfranco Chiarini. Food Photographers: Donato Ricci (Nominated: Best Photographer of Italy 2014) and Alan de Herrera Food Photographer (U.S.A)
Enjoy and Purchase our Chef’s Amazing Publications in Amazon by clicking on the link: http://tinyurl.com/pkjpoa7
This Picture Credits to: Donato Ricci (Nominated: Best Photographer of Italy 2014) - All Copyrights Reserved©
Versión Española: Cuando un Plato se Convierte en Pura y Deliciosa Arte - Pre-estrenos de lo que será “El Mejor Libro del 2015” La Edición de Oro” del Chef. Gianfranco Chiarini. Fotógrafos de Alimentos: Donato Ricci (Nominado: Mejor Fotógrafo de Italia 2014) y el afamado Fotógrafo, Alan de Herrera (EE.UU)
Disfruta Adquiriendo estas Joyas Literarias y Culinarias en Amazon haciendo clic en el Enlace: http://tinyurl.com/pkjpoa7
Los Créditos de esta foto: Donato Ricci (Nominado: Mejor Fotógrafo de Italia 2014) - Todos los Derechos Reservados©

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder